søndag, november 15, 2009

PUERTO RICO

Nå er det noen uker siden vi kom hjem fra Gran Canaria. Turen var helt super. Kjempefint vær, fint hotell og topp reisefølge. Eneste minus var at vi ikke hadde aircondition i leiligheta. Det var VARMT om natta, nesten umulig å få sove til tider. Men skal vel ikke klage. Turen gikk for det meste med til bading, soling og avslapping. Ble noen turer ut på livet også, og noen white russian i løpet av den uken, men er man på ferie, så er man på ferie;)
Var godt å komme hjem til Karina. Så ut som at hun ble glad for å se oss også. Smilte lurt da vi kom inn døra og hun fikk øye på oss:) Det som er helt sikkert er..at borte bra, men hjemme best!

FERIEMINNER:

Utsikt over deler av Puerto Rico

På en eller annen plass i sentrum av Puerto Rico

Tok turen til Playa Del Ingles en kveld for middag og for å sjekke ut livet. Fancy drinker med MASSE sukker og lite alkohol. Men det er jo kanskje like greit:)

White Russian:) Dette ble standard nesten hver kveld


Dro til Puerto De Mogan en dag, kjempekoselig plass like ved Puerto Rico

Shopping i Las Palmas

Har også vært og fartet i helga, men ble ikke noen langtur. Karina og jeg overnattet hos Siri på Fannremen fra fredag til lørdag før vi tok turen videre til Lensvika. Lå over hos Vigdis i natt. Morsom helg:) Karina har forresten fått seg nytt bilsete. Britax secura hiway. Kjøpte det brukt på Finn.no, men førsteinntrykket av setet er bra. Tror Karina er fornøyd også:)

post signature

Ingen kommentarer: