fredag, juni 01, 2012

1. juni og helg

Herregud som tida flyr. I dag er det 1. juni. Ikke mye som vitner om det hvis man ser ut. Regn, kulde, og ja..i dag kom det noen snøfnugg (!!) også. Dette skal jo være en sommermåned. Får virkelig håpe resten blir bedre. Nå vil ha sommer og sol. Basta!
Helg igjen også. Siste helga før Erling kommer hjem :D I ettermiddag har vi bare slappet av, hvis det er noe som heter det med små barn... Karina og jeg spiste popcorn og så film før hun la seg kl. 19. Er så heldig å ha barn som er klare for senga klokken tidlig, så har egentlig hele kvelden for meg selv. Veeeldig godt for kropp og sjel. Men hun har kommet til det stadiet der hun tester grenser ETTER leggetid. Da går det i x antall dobesøk, mer drikke osv..Det går seg vel til etter hvert, og vet hun ikke er den eneste..Må vel legge til at hun er oppe før fuglene kvitrer. Det er ikke uvanlig at dagen hennes starter i 6 halv 7tida. Da setter hun seg i stolen "sin" og ser barnetv og spiser frokost imens jeg slumrer i senga..kjekt!
I morgen får Karina besøk av Martine. Vi skal passe henne på formiddagen. Blir nok morsomt for jentene, og for Vebjørn. Han er veldig glad i være sammen med andre barn. Rekner med det blir full rulle i hvertfall. Blir nok full rulle resten av helga også med barn, litt jobb og fotballkamp på søndag.



Se så fin krakken ble! Den lille eieren er storfornøyd. Er ikke tvil om hva som er favorittfargen til Karina i hvertfall..Blir litt vel mye rosa for min del, men er jo tross alt Karina sitt rom..

post signature

Ingen kommentarer: