onsdag, mars 25, 2009

Besøk og barnehageplass

I dag fikk Karina og jeg besøk av Monica og Emma Sofie. Var ute og trilla i finværet. Det er mildt ute og sol, så har ikke noe å klage på. Får dårlig samvittighet om vi ikke er ute og triller. Etter trilleturen spiste vi brente rundstykker og bare kosa oss. Tror de små snuppene kosa seg også. Kanskje de blir venninner når de blir større!



Emma Sofie og Karina. Blide jenter!

Fikk brev i posten i dag angående barnehageplass:
"Karina innvilges 4 dagers plass fra 01.08.2009", og svarfristen er ei uke. HJELP. Har absolutt ikke lyst til å ha henne i barnehagen fra hun er 9 mnd. Hun er da bare babyen da. Og om vi vil ha henne i barnehagen fra januar, så må vi vel enten satse på at det er en plass ledig eller betale fra august. Det skal ikke være enkelt. Hadde vel vært mye enklere om jeg hadde hatt bittelitt peiling på hva jeg skal gjøre til høsten. Nei, må ta meg selv i nakken og finne det ut. Blir enten skole, jobbing eller et år til hjemme med Karina. Det siste alternativet er nok ikke så aktuelt.
Som sagt tidligere: alt ordner seg til slutt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så søte små altså:) Har studert fulltid dette året ja, og det har vært utrolig slitsomt egentlig. Spesielt nå som jeg har praksis.. Men det er godt å få gjort det også.. Har ikke lest til den store gullmedalje heller, blitt noen skippertak før eksamen etc. Har stort sett lest et par kvelder i uka og fått ekstra barnepass hvis jeg har hatt innlevering e.l. Har ikke hatt han i barnehage nei, men har søkt han inn 3 dager til høsten, så får jeg litt mer tid å lese på!:)Det blir jo litt trist å sende han i barnehage, men litt godt å:) Hva skal du studere til høsten da?

Anonym sa...

Studera heltid ja, d går nå egentle greit. Frøkta d bli litt travelt i vår, færr e må tak oppatt to eksamena i tillegg :-( E tek samfunnsfag frå høgskulen i volda, dæm he en del nettbasert.. Frå høstn ska e tak engelsk frå ntnu, nættbasert d å! Storfærnøyd me at e slæpp å møt opp på skulinj, nættbasert e genialt.. Ja, d e mykkjy æn skoillja ha studert ja! Men no gle e me på å bli færdig e ja, hehe...

Hege sa...

Så nætte bilda tå dæm :) Grom ja!!
Så d e itj bære e så fundera på framtida da nei... D ska itj vårrå ænkelt :/ Må nå få hør ka du bestæmme d for værtfallj, spent å da sju :) Ellers så e d nå påsk snart, å e gleee me t å kåm hæm å træff dåkk at :D