mandag, april 06, 2009

Så ruller vi rundt..

Karina begynte å rulle seg rundt for noen uker siden, og nå har hun blitt kjempeflink. Kommer seg ikke fra mage til rygg enda da, så hun blir litt småsur når hun ikke kommer seg tilbake. Men det blir vel det også. Hun har også begynt så smått å holde i flaska selv. Ser hun blir stolt når hun får det til. I går rundet hun 5mnd., så nå er hun stor jente. Legger seg 8 på kvelden og sover til 7-8, så får hun mat og sover en time eller to til. Har vært tilfeller der hun har sovet til 10-11, men det tror jeg ikke blir noen vane. Hun har flyttet på eget rom, og det har gått kjempebra. Sover mye bedre der enn inne hos oss.
Ellers er det lite nytt. Erling har reist på arbeid og kommer ikke hjem før midten på mai, så nå er Karina og jeg hjemme alene :,( Så er det påske da, men har ikke en eneste plan utenom at vi skal reise til Laksøybygda på påskeferie. Blir nok ei rolig påske. Godt det også.
I kveld har vi hatt besøk av Ingrid. Ei venninne som studerer i Ungarn. Koselig med besøk. Nå blir det litt tv, før jeg tar natta!










Stolt frøken


2 kommentarer:

jOrunntHerese sa...

Sååå flink :)

BENTE sa...

Jaa, ho e så flink atte:)