onsdag, april 08, 2009

Påskeegg og påskeKarina

Da har Karina og jeg starta påskeferien vår i Laksøybygda, og i dag har vi bare kosa oss sammen med mormor. Været har vært supert, så vi tok oss en laang trilletur. Fikk også et KJEMPESTORT påskeeegg fylt med godteri, film og div. Neste år blir det påskeegg på Karina også.

Kule bodyen "tante" Siri kjøpte med fra USA

Åj..såå stort, fint og lilla!

Blir straks veldig morsomt når mormor snakker..

I går hadde jeg besøk av Gjertrud, Siri, Tone, Camilla og Hege. Spiste bakt potet med fyll og så Frustrerte fruer. Gjertrud, som bor i København er hjemme på påskeferie, så måtte benytte sjangsen til litt sosialisering med henne. Fin start på påska:)

Fikk faktisk til å gå glipp av første omgang av kampen mellom RBK-Start i kveld, men viktigst av alt: det ble seier! Resten av kvelden må jeg vel bruke til å angripe påskeegget og glane på tv'n. Er vel en krimserie som begynner i kveld, og hva er vel påska uten det? Karina sover godt og forhåpentligvis sover hun til 8tia i morgen. Flinke jente vår! Hun har jo skjemt oss bort helt.
Det ligger fortsatt an for ei rolig påske. Noe jeg ser veldig fram til. Er egentlig lei av alt som heter fest. Blir som oftest mest vellykket når man sitter på en plass hele kvelden. Med folk og musikk man velger selv:) Har egentlig lyst til å på påsketur, ikke på ski vel og merke. Bare ut på tur, men det får bli til neste år. Kanskje.
Uansett: GOD PÅSKE!

2 kommentarer:

Siri sa...

Næmmen, så fin ho va i dein nye bodyn sin da:) hehe, sjarmis ja!
påskeegget såg nå fristende ut;)

BENTE sa...

Ja, kjempefin va ho! Åsså passa dn nå perfekt da:)
Jaa..heldi såm fikk påskeegg, usunt da, men påsk bærre en gång i året;)