søndag, april 25, 2010

Kasteballen Karina

Da er denne uka, og dermed helga ferdig også. Uka har vært hektisk med både jobb, fotball og Karinakos. Karina har vært en liten kasteball hele uka. Hun har sjonglert mellom å være hjemme, i Laksøybygda og på Fannremen hos Siri og Rune. Er ikke lett når det er lamming hos mormor og bestefar og når mamma skal rekke alt. Meeen d skal vel sies at det meste ordner seg til slutt. Tror den lille liker at ting skjer også, for hun er helt i 100, HELE tiden. Faren til Rune hadde visst ikke sett en baby/barn som var så rask i vendingene før. Det sier vel kanskje litt. Men det er jo et tegn på at hun er frisk og aktiv også da, må ikke glemme det..selv om hun er miss markirompa..

Karina ute i sola på verandaen. Rart hvor morsomt hullet til solparasollen kan være, og ekstra morsomt hvis fingrene til mamma dukket opp.

Helga har bestått av jobb, jobb, utekos og Siribesøk, så vi har vært ganske så rolige. Noe vi ikke var sist helg. Da tok vi turen til Fannremen på overnatting. Jentekveld med ost, kjeks, vin og singstar. Vi var ikke i seng før utpå natta, så enda godt at Karina sov til halv 10.

Jentekveld er alltid morsomt!

post signature

Ingen kommentarer: