søndag, juni 20, 2010

Ei finfin helg

Denne helga har vært finfin. I dag starta vi ikke dagen før halv 10. (Er så heldig som har en unge med godt sovehjerte, bank i bordet!). Sommerværet lar fortsatt vente på seg, så vi har for det meste vært inne og kosa oss i dag også. Innimellom regnøktene fikk vi montert grillen på verandaen og mala det første strøket på avlastningsbordet. Karina var VELDIG nysgjerrig og skulle gjerne ha montert den selv, noe som selvfølgelig ikke gikk an. Litt sutring og "prikling" både fra Karina og meg senere, ligna det jo faktisk på en grill..imponert. Nå kan grillsesongen bare komme!

I går ble det som sagt Orkangertur, og jeg kjøpte den tredje duken i rekken for å ha på verandaen. Ubestemmelig.com. Nå er vi imidlertid fornøyde. Enn så lenge..Martine kom å møtte oss på Oti, for å så bli med til Storås. Spiste bakt potet og dro til Camilla for å se film på lerrett. Filmen var så som så, men koselig likevel.

Perfekt frihelg. Nå har jeg ei lang jobbuke i vente med jobb fra tirsdag-lørdag. Trøster meg med at det ikke er lenge til ferie:) I morgen skal Karina og jeg på besøksdag i barnehagen, så vi må opp i rett tid. Tror nok vekkerklokka må på da gitt..

HELGA I BILDER:

post signature

4 kommentarer:

Siri sa...

å du si at du itj kan å smil me me tennj, bullshit ;)
Rune ty d e læng sia hain ha træft Karina no, så han vil træff ho snart.. når passe d truu ? :)

BENTE sa...

D va bærre flaks! :p
Ja, d bynne å bli ei stynn, hmm..si d, i mårrå har e fri da. Tisdan, onsdan å torsdan ska e arbeid på dagtid:)

Hege sa...

Fine bilda! Fekk itj nååå løst på mat og godteri no da sjø ;) Men såg ut som ei perfekt hælg ja :)

BENTE sa...

Du får fårrå på butikken hege;)