mandag, januar 26, 2009

Home alone..

Da var jeg og Karina hjemme selv igjen. Erling har ikke vært på båten etter at Karina ble født, så dette blir første gangen. I dag reiste han til Las Palmas og skal videre derfra til Brasil, så er ikke akkurat like rundt hjørnet. Han skal være borte i fem uker, så kommer vel ikke tilbake før helga dåpen skal være. Det er litt for lenge etter min mening. Men, men..sånn er det nå bare.
Akkurat nå er vi på "ferie" hjemme hos mormor og bestefar. Skal nok være her til torsdag, så det skal ikke stå på oppmerksomheten til lille Karina. Hun blir båret rundt på og dullet med. Supert for mor også;)
Karina sover fortsatt bra om natta. Sovner stort sett mellom halv elve og ett. Da sover hun 4-7 timer før hun får mat og sover 3-4 timer igjen. Så skal ikke klage på det. For bare noen uker siden så vi ikke lyset i tunnelen, men VIPS, så snudde hun døgnet helt av seg selv. Mulig kiropraktoren har litt av fortjenesten også. Hun skal på sin (forhåpentligvis) siste time der i morgen. Må legge til at når hun er våken, så er hun stort sett blid og fornøyd. Smiler og koser seg:)
Var forresten på babysvømming på lørdag. Karina var litt skeptisk i starten, men etter en stund kom smilet fram. Blir nok flere turer i bassenget i vinter.







2 kommentarer:

jOrunntHerese sa...

Ååå så nætt at :) :) Bra læng sia æ ha møtt ho no ja, vi må finn på nå en dag snart! :)

BENTE sa...

Ja, d må vi ja. E e nå ledi kvar dag e så..bærre å sifra d:)