torsdag, januar 27, 2011

29 uker!

29 uker i dag. 29 lange uker har det vært. "Bare" 11 igjen. Er noen uker over den datoen som er satt for "9 av 10 barn overlever om de blir født nå". Betryggende. Det er jo faktisk et minimenneske som ligger og (forhåpenligvis) koser seg inne i magen, og der håper jeg han holder seg i hvertfall 9 uker til. Omtrent ferdig utviklet er han, og åpne og lukke øynene kan han også. Ikke den mest aktive babyen, men er ingen tvil om at det er noen som beveger seg både titt og ofte. Lar meg heldigvis bevare nattesøvnen da, i motsetning til de masende og bortskjemte kattene vi har, men det er et annet kapittel. Kanskje han blir rolig når han kommer ut også..? Lov å håpe. Begynner så smått og bli rastløst og smålei. Kunne godt ha skrudd frem tida og født AKKURAT NÅ. Men må vel pent vente litt til.
Lille babygutt:
Vekt: 1350 g 
CRL: 25,5 cm 
Full lengde: 35 cm

Er litt mer avslappet i dette svangerskapet. Vi vet mer hva vi går til, i tillegg har vi jo omrtrent alt av nødvendig utstyr. I forhold til når jeg gikk gravid med Karina har jeg sluppet unna den værste kvalmen. Bare de to-tre første månedene. Meen trøtt, klar og humørsyk. DET har jeg vært. Grøss og gru, men alt er bedre enn å henge over doskåla flere ganger daglig i ca. 7 måneder (!).

Karina er lagt for kvelden, men har våknet til flere ganger. Ingenting som funker. Får virkelig håpe at hun ikke holder på å bli syk igjen. Ikke mange ukene siden hun hadde omgangssyken stakkars. Var inne hos henne nå nettopp, og etter "De tre bukkene bruse" tror jeg faktisk hun har funnet roen. Satser på en natt med uavbrutt søvn. I morgen venter en ny jobbdag, men etter det: HELG! Det skal bli godt, selv om det ser ut til at Erling kommer hjem tidligst søndag :/


Hva er vel et innlegg uten bilder..så slenger med en blid Karina en tidlig julemorgen. Gliiis:D

post signature

3 kommentarer:

Hege sa...

Så utrolig herlig bilde av Karina!! :) Hun er verdens søteste!!

Siri sa...

Artig at du har tatt fatt på blogginga at! Fint bilde tå litjprinsessa ja :D

BENTE sa...

Helt enig Hege å Siri:)
Du å må d Siri..