mandag, januar 24, 2011

På tide med..

en liten oppdatering. Bare et halvt år siden siste innlegg. Veldig mye har skjedd siden 20. juli 2010. Kjøp av egen bedrift sammen med Martine, babygutt i magen som mest sannsynlig melder sin ankomst på midten av april, oppussing og påbygg av hus er i gang. Mange jern i ilden med andre ord. Blir ei spennende tid fremover! Gleder meg til vårbaby.

Karina har rukket å bli 2 år og 3 måneder. Stor jente med andre ord. Ei stor jente med egen vilje og meninger. Snakker som en foss, selv om det ikke alltid er like enkelt å skjønne hva hun sier. Sover fra 19.00-08.30, så vi er vel kjempeheldige! Hun stortrives i barnehagen og er superaktiv dagen lang. Og ikke minst, hun gleder seg bebisen kommer på april. Storesøster  

















To bilder fra nyttårsaften 2010.


post signature

4 kommentarer:

Monica Jensen sa...

gratulerer med en liten bebigutt i magen. dette var hyggelige nyheter :D

Hege sa...

Velkommen tilbake til bloggverden!! :) Håper det blir oppdateringer her fremover, du har jo masse å blogge om med ny bedrift, graviditet og oppussing. Men i sammengheng med alt dette så er det jo det å finne tid til å blogge også da ;)
Veldig fin header du har fått deg, den likte jeg!
Å så enda en ting, hvor har du kjøpt jakken du hadde på deg på bildet? Den var lekker ;)

Kristin Kreativius sa...

Bente:) Så koselig med en opptatering fra deg! Her har det skjedd mye spennende ja! Da er det ikke rart at det har vært stille med blogginga! Gratulerer med ny bedrift! Og ikke minst med liten knert i magen:) Her er det mai som er den store måneden. den 18. Da blir det akkurat like mange år og mnd mellom dine to som med mine to:) Lillejenta har blitt så stor også! Trives sikkert i bhg?

takk for navneforslag:) Er veldig glad i Elias, men ser at det ligger på topp 20-lista... hm... Vi tenker så det knaker! Har dere funnet navn ennå, eller venter dere til han er ute?

ha en fin kveld! Om du får tid mellom slagene hadde det vært koselig med flere innlegg fra den kanten:)

klæm:)

BENTE sa...

Monica - takk for det:)

Hege - Taakk:) Skal prøve på det! Headeren er egentlig en "nødløsning" pga. oppløsningsproblemer. Men den får holde:) Den er vel kjøpt på Vero Moda om jeg ikke husker feil..

Kristin - Takk og takk! Det blir det:)
Hun stortrives i bhg. Kunne ikke hatt det bedre.
Ja, er noe med det. Litt morsomt å ha noe ikke alle heter..han har vel fått navnet Vebjørn, etter sin farfar Bjørn. Ikke så moderne, men fint likevel:)
Du også, så skal jeg prøve på det:)