onsdag, januar 18, 2012

Supertirsdag

Full fres fra morgen til kveld. Kan nevne jobb, middag hos farmor og farfar, kjapp rydding, deretter besøk av Siri, Tina og verdens søteste Leah Macaila. Tina og Leah bor for tiden i USA, noe som har resultert i at Leah er i USAmodus. Da de kom i halv ni tida, hadde hun nettopp sovet ettermiddagsdupp. Litt synd at Vebjørn og Karina hadde tatt natt da. Men de slokner i syvtiden, så hadde aldri i verden klart å holde de våkne og i tillegg i godt humør så lenge. Rundstykker og kakao stod på menyen. Koselig!
Merk dere forresten "kjapp rydding". Her har jeg jo nettopp blitt ferdig med å kaste ut jula, men står fortsatt igjen litt hverdagsrydding. Altså, alle som har barn har sikkert samme problemet. Rydder etter at barna har lagt seg, men etter en time neste dag, er det nesten like ille. Som en ond sirkel. Det skal vel sies at jeg egentlig ikke er en ryddeperson, men får samtidig ikke til å slappe av hvis det er uryddig. Dårlig kombinasjon med andre ord.

 Ikke noe problem å ta bilde av to blide frøkner.


I morgen venter en ny jobbdag. Vi har mange baller i luften for tiden, så det blir interessant å se hva som går i boks, og hva som eventuelt ikke gjør det. Forhåpentligvis blir 2012 vårt år, og det er noe vi skal gå inn for. Vi er i hvertfall optimistiske og villige til å sette inn et ekstra gir! Sooo lets speed up!


post signature

1 kommentar:

Kristin Kreativius sa...

det var to fine smil ja :) Alltid like koselig med besøk!
Ønsker dere lykke til med nytt år og nye muligheter! Håper det går deres vei:)
god helg til deg og dine! klemmer:)