lørdag, januar 28, 2012

FRIIIhelg

En etterlengtet sådan. Ikke bare fri fra jobb, men i tillegg barnefri. Mamma tok med seg alle barna til Laksøybygda i går, og tror jammen med at de ikke kommer hjem før i morgen. GODT! Det skal nevnes at det hører med til sjeldenheten. Etter at man har fått barn, så blir dagene der man kan ligge lenge, bare slumre, stå opp for å spise en laang frokost, bare sitte i sofaen, rydde litt og slappe av få.

Hadde besøk i går. Skulle egentlig bare sitte å kosedrikke litt, men kan vel trygt si at det ble en fest. Noe som igrunn kjennes i dag. Nå får vi snart middagsgjester, deretter kommer det en gjeng på pokerspilling. I morgen har jeg en plan om å ha en skikkelig søndag. Perfekt barnefri og (nesten) jobbfrihelg.

Dere kan forresten sjekke ut Prosit sin blogg HER. Har ikke vært superflink til å oppdatere den i det siste, til tross for at vi har gjort masse spennende. Skal bli flinkere til å oppdatere den også.
Et innlegg uten bilder er for meg kjedelig, så da slenger jeg med et bilde av en liten kar som har begynt å reise seg på egen hånd..


post signature

Ingen kommentarer: