mandag, juli 02, 2012

Laang helg og kjøkkenbilder

Her har vi ligget langflate med omgangssyke hele helgen. Hele gjengen. Koselig helg med andre ord.
Hadde mange planer, men de ble såklart kansellert en etter en. Veldig upraktisk når både store og små er syke. Heldigvis kunne Vebjørn være hos mormora si noen timer på lørdag, slik at vi kunne få litt input med energi. Håper det blir lenge til neste gang!!
Ble en ufrivillig fridag i dag ettersom Karina ikke var i toppform enda. Fordelen er jo at jeg fikk tatt igjen litt husarbeid. Rart hvor mye rot osv. det blir bare etter et par dager med full stopp. Rene slagmarken.
Vebjørn har heldigvis vært eksemplarisk de siste dagene. Snillere og blidere unge skal du lete lenge etter. Sovehjerte er han utstyrt med også. Smiler og er god så og si hele tiden. Det får være nok sykdomsprat! Kjøkkenet fikk seg en ekstra vask i dag, så da kan jeg liksågodt slenge med noen bilder av det da sjuklinger ikke har noe på bloggen å gjøre ;) 

 Kjøkkenet vil jeg si at er akkurat passe stort. Her har vi også hvit som hovedbase. Men med fler elementer i sort, grå, blå og naturlig tre. Barkrakken Bosse fra Ikea var opprinnelig trefarget, men fikk seg noen strøk med fargen "dempet sort". 

Underlimt vask Blanco i ekstra stor str. Mannen i huset skulle absolutt ha en som kunne romme stekeplatene. Er vel ikke det vi bruker den mest til, men kjekt likevel. Og så er det så mye finere enn en knøttliten vask! 















Er man avhengig av te, så må man ha egen boks :) Kjøpt på Kremmerhuset. Resten fra Ikea.
Hva skulle man gjort uten ikea?


post signature

Ingen kommentarer: