tirsdag, juli 24, 2012

Ting skjer: terasse

I dag har vi hatt dugnad med grilling og øl, og takket være gode hjelpere har vi kommet en god del lengre med terassen. Været har også vært med oss. Sol og oppholds i hele dag. Kan vel kalles sommer..?
Terassen er virkelig etterlengtet, og nå ser jeg endelig lyset i tunnelen. Snart kan vi sette opp verandadøren og bare nyte sommerværet som forhåpentligvis kommer for fullt nå. Vi krysser fingrene for det, ettersom sommeren i Trøndelag har vært mildt sagt forferdelig til nå.

Slenger med noen underveisbilder her: 


 

På torsdag starter Storåsfestivalen. Kanskje vi kan ta i bruk terassen da. Mulig en litt optimistisk tanke, men håpehåpe ;) Karina og Vebjørn skal være borte fra torsdag til søndag, så da blir det en liten ferie på mamman og pappan.

Bryllupet i helga var forresten superfint!! Siri og jeg var forloverne til Camilla og vi hadde sang i stedet for tale. Vi hadde såklart greid å lage sangen så vanskelig at det ble så og si en duett. Takk Gud for at vi hadde med oss en på gitar (og for at det ble servert myyye vin under både forrett og middag) Skal se om jeg ikke finner noen bilder/videoer etterhvert. 


post signature

Ingen kommentarer: