onsdag, oktober 10, 2012

Hektiske uker og fotball(spillende)frue

Det har blitt liten tid til blogging de siste ukene. Hektisk tid med andre ord, så blogging har blitt nedprioritert. Siri og jeg startet denne måneden med en todagers Kvinnovasjonssamling i Haltdalen der vi var på militæranlegget. Det innebærte både skyting med luftgevær, pil og bue og stabling av bruskasser, god mat og drikke. Ja, vi må vel ikke glemme både forretningside, markedsplanelgging, økonomi og veeeeldig mye inspirasjon. Tror vi var ca. 50 damer i en alder fra 21-75. Alle med en fersk bedrift eller et spennende prosjekt. 

Erling har også vært hjemme en uke nå. Han reiser igjen på fredag, men da blir han borte i "bare"  2 uker. Nevnte det vel tidligere også: LUKSUS. Det er en enorm forskjell på 2 og 5 uker. ENORM. Han reiser nok en gang i en umenneskelig tid, så i morgen tar vi turen til Værnes for et mini hotellopphold. Siri og Rune skal også overnatte på Værnes. Ligger an for en liten dobbeldate.

Nå skal vi bare slappe av (les: legge ut bil for salg, ta resten av husarbeidet, bittelitt jobb og pakking av den ungene skal ha med seg i morgen)..Neida, så ille er det nok ikke. Tv-titting og sofasliting blir nok hovedaktiviteten. 





Har heldigvis fått elimintert bort den store kleshaugen vi hadde opparbeidet den siste uken tidligere i dag. Ja til skippertak! (Dette bildet er fra forrige skippertak, men så omtrent likt ut denne gangen også :p )

En liten (STOR) ting til, fotballaget vårt kom på tredjeplass i vår serie. De siste årene har vi kommet på en solig sisteplass. Kjempemorsomt å ikke tape alle kampene med resultat som 15-0. Ser lyst ut med tanke på neste sesong. Vi har jo den berømte fotballfruen, jeg kan kanskje kalle meg fotball(spillende)frue? Det er slett ingen glamorøs tilværelse hvis man tenker på forfengelighet, blir heller ikke rik på det. Hun skulle bare visst hvor mye jobb det er med tre fotballøkter i uka + to små barn + eget firma og "alenemorstilværelse" halve året. Har ikke 2 timer hver morgen til krølling av hår, hudpleietimer, løpetur og champagnedrikking midt på dagen. All kred til henne for alt hun har fått til med bloggen sin osv... Vi har jo også breddefotballfruen, som er litt mer hverdagslig enn fotballfruen selv :p Oppdaget bloggen til komikerfrue her om dagen, en blogg med masse humor og både hverdagslige ting og festligheter.

post signature

Ingen kommentarer: