fredag, september 28, 2012

Fredagscollage

I dag har jeg vært hjemme med lillemann. Formen hans er riktignok grei, men tenkte det var godt for han å slappe av hjemme. Vi har kosa oss. Storkosa oss faktisk. Vebjørn har vært i godt humør, lekt seg og kosa seg i fanget med barnetv. Vært eksemplarisk i dag. Hadde også en lengre dupp. Utnyttet den med å rydde, vaske klær, støvsuge..ja..det evigvarende husarbeidet egentlig! Llitt jobb fikk jeg presset inn i tidsskjemaet også.




Da vi skulle hente Karina møtte vi Camilla på butikken, og vips så hadde vi middagsgjester. Barna fikk hver sin kopp med fredagsgodt etter middagen. Det fallt såklart i smak. Litt krangling om hvem som skulle smake av hvem osv. ble det såklart. Blir generelt en del krangling når flere barn møtes. Alle skal jo ha akkurat den samme tingen. Dele, hva er det? Når de får tenkt seg om litt, så kommer de stort sett frem til den rette løsningen. Er vel mer det at man skal gjøre stikk motsatt av det man blir fortalt. Man må komme på det selv! Og hva er det med den uinteressante tingen som alle plutselig vil ha..merkelige vesen :p 

Håper resten av helga blir like fin som den startet. Vi har mange planer som innebærer uteliv, jentekveld, tur til Laksøybygda og fotballkamp. 


post signature



Ingen kommentarer: