torsdag, august 09, 2012

BurgunderLOVE

Dag 2 i Tønsberg er snart over. Har vært noen koselige dager med helt greit vær og forholdsvis blide  og tålmodige unger.

I dag tok vi turen ned til byen for litt shopping, mat og sightseeing sammen med søskenbarnet til Erling. Ungene hadde heldigvis fått utdelt sin porsjon med tålmodighet og humør i dag. Karina var fornøyd med kjøp av film og smykke og Vebjørn er blid og fornøyd så lenge han får oppmerksomhet og mat. Da står det ikke på :) Håper på en like fin dag i morgen. Da blir det muligens lekeland. (Har forresten tatt over 400 bilder frem til nå, så må få sett igjennom de. Muligens det dukker opp noen her i morgen).

 Tenkte opprinnelig og kjøpe kun "V" og "E", men ettersom det var ett sett, måtte alle bli med hjem. Sååå dumt, skal nok finne plass til alle ;)     

  Skulle egentlig ikke kjøpe noe, men det gikk ikke helt etter planen. Fallt helt for den burgunderrøde toppen. Kjøper som regel svarte og "tamme" klær, så fint med noen fargeinnspill. Den ser nesten rosa ut på bildet, men det er den altså ikke. En dyp burgunderrød farge. 


Ny topp, vin, fint vær, sovende unger, nachos, film og kos. 
Fin kveld her i Tønsberg.


post signature

Ingen kommentarer: