tirsdag, august 14, 2012

Trivelige Tønsberg

Et fint opphold i Tønsberg er over for denne gang. Vi kom hjem natt til mandag. Ungene var rolige og snille hele turen hjem. Selv om Karina begynte å spørre hvor lang tid det var til vi var fremme veldig tidlig..De sov heldigvis mesteparten av tida.
Vi lånte leiligheten til Torbjørn, søskenbarnet til Erling, under hele oppholdet. Veeldig kjekt med tanke på både soving og privatliv. Været var på vår side, så det ble masse uteliv med både leking, grilling og soling. I tillegg besøkte vi Lekeland. Det fallt veldig i smak hos de små. Midt i blinken for ei jente som ikke klarer å sitte stille i hvertfall..
Testet utelivet fikk vi også. Var så heldige å få barnevakt en kveld, så da tok vi turen ned på Brygga for god middag og drikke. Synd vi må helt inn til Trondheim for å gjøre det samme her hjemme. Ble tidlig kveld ettersom det var to som ikke var ivrige med å sove bort ferien..

Bildecollage:


Skal vel ikke stikke under en stol at det har vært både syting, skriking og klaging i løpet av turen, men sånn er det bare med små barn. Det oppstår lett krangling og frustrasjon. I tillegg til at det er vanskelig å gjøre to til lags samtidig. De skal jo ikke bli bortskjemte heller! Det gjelder å finne balansen..

En ting til, Karina sov mye lengre om morgenen i Tønsberg enn det hun gjør hjemme. Tror jammen meg hun har tatt med seg vanen hjem. Må si det er stor forskjell på kl. 6 og kl. halv 8. Krysser fingre og tær for at det fortsetter!

post signature

Ingen kommentarer: