torsdag, august 23, 2012

Prosjekt: bildevegg i trapp

Alle de hvite, rene veggene begynner nå å fylles opp med bilder og andre dekorelementer. Endelig! Veldig fint med helt hvite, glatte vegger - men blir fort "glattcelleakrig" hvis de blir stående tomme. Vi har jo riktignok to fondvegger, men bilder osv. må til for å skape det hjemmekoselig. Nå var det tid for bilder i trappa. Var veldig usikker på hvordan jeg skulle gripe fatt i det, men etter utallige kombinasjoner og søk på nettet tror jeg den perfekte kombinasjonen er funnet. Om den blir like perfekt når den kommer opp, det er en annen sak. Skal henge de opp med borrelås - ingen spikerhull her i gården nei. Rammene har jeg kjøpt for en billig penge på selveste IKEA. Og de var virkelig billige også. Kan vel ha noe med at det ikke er ekte glass. I tillegg veier de ikke stort. MEN fine er de likevel og egner seg til sitt bruk. Jeg skriver ut alle bilder selv, noe som gjør det enkelt å variere. 
Bildene som skal henge i trappa er familie- og vennebilder. Morsomt for barna (og de voksne) å se bilder av de man ikke møter hver dag. Nok om bildeveggen for nå. Bilder av den ferdig montert kommer forhåpentligvis i morgen, så stay tuned.. (er ikke enkelt når både forkjølelse, barn, fotballkamp og jobb har stått/står på timeplanen. Kunne fint sløyfet første punkt!)



Vi vant forresten 1-0 i dagens kamp. En veldig god start på høstsesongen. Smakte skikkelig godt med seier. Har inntatt sofahjørnet nå lettere utslitt. Erling står forresten og lager biff, sopp og maiskrem nå, håper det smaker like godt! :) 

post signature

Ingen kommentarer: