søndag, august 05, 2012

Sommertid og nytt familemedlem

Sommeren har (nesten) funnet veien til Trøndelag. Skriver nesten ettersom det er både sol, oppholds og en god del regn. Helgen startet bra med fint vær, grilling og ungene koste seg med både isspising og bading. I mangel på basseng tok vi i bruk den gamle badebaljen til Vebjørn. Fikk såvidt plass til begge i den. Der det er hjerterom..



Endelig temperatur som tilsier utendørsbading!




Denne lille, geniale saken er vårt nye familiemedlem. En elektrisk robotplenklipper. Må innrømme at jeg var litt skeptisk før vi kjøpte den, og trodde jeg skulle klippe plenen maaange ganger, så lenge vi ikke brukte penger på denne, men nå har den vel klippet plenen mer enn det jeg har gjort noen gang, og det skal den få fortsette med :p

Vi har hatt barnefri fra i går til i dag. Mine foreldre kom hjem fra Tyrkia på fredag, så de ville gjerne ha besøk. Heeelt greit for oss. Vi tok turen til Trondheim for handling av hagemøbler, lamper og "nødvendige" småting, deretter ble det middag hos et vennepar. I dag har vi bare tatt ting i et rolig tempo. Sovet lenge, gjort husarbied osv. Fin helg med andre ord.




post signature

Ingen kommentarer: