onsdag, september 05, 2012

Ovn klar til bruk

Ovnen er ferdigmontert! Den er til og med testkjørt..og den ble godkjent.
Pipen ble mye finere med litt hvitmaling. Den er ikke lenger så markert i tillegg til at fondveggen blir mer innrammet nå. Godt fornøyd med fargeendringen. Skal vel bytte ut glassplaten som er under ovnen etter hvert. Tenkte å ha en som kun ligger i front, men de hadde ikke den typen på Byggmakker. Den vi har nå får duge en stund. Vi er så heldige å få gratis ved fra mine foreldre, men vedovnen er jo den sekundære varmekilden, så behovet kommer sikkert ikke til å bli så stort.
Vi hadde egentlig lyst på en ovn med litt mer innsyn, men ble frarådet det pga. praktiske årsaker..Er veldig fornøyd med at den står på "fot" og ikke er heldekkende ned til gulvet. Ble luftig og fint, med tanke på at både kjøkken og spiseplass er forholdsvis nært. 

Så til slutt..bilder av den berømte ovnen:



Oppbevaring av ved er for øyeblikket i en nyinnkjøpt kurv, også fra Byggmakker. Tror den er laget av bildekk. Solid med andre ord. Mulig det blir en annen løsning senere. Har litt lyst på noe som henger på veggen, meeen ser for meg at rusk osv. kommer til å bli et problem..får se hva vi gjør :)



post signature

Ingen kommentarer: