torsdag, februar 25, 2010

Badeanda

Karina er veldig glad i å bade. Hun plasker og styrer på. Ekstra morsomt var det da pappa lagde såpebobler i tillegg. Det var stor stas. Som regel bader hun imens jeg dusjer, så slår vi to fluer i en smekk. Er kjedelig å bruke den tida hun sover på dagtid eller etter hun har lagt seg på å dusje. Karina sitter gjerne i badebaljen en stund etter at jeg er ferdig, så da er det null stress.

Såå morsomt med såpebobler!

Badeanda har forresten sovet kjempelenge noen morgener nå (bank i bordet). I dag slo hun til med å sove til halv 11. Hun fikk litt melk i 7-tida, men sovna med en gang etterpå. Fortsetter det sånn er det en fare for at jeg blir veldig bortskjemt. For å ikke tenke på hvor trist det blir når hun går tilbake til å starte dagen i 7-8 tida. Men så lenge hun sover bra, så skal vi ikke klage! Kan ikke få nevnt det nok. Søvn+baby (barn) = VIKTIG.

Hadde siste, og første for den del, arbeidsdag før helga i dag. Nå har jeg tatt (FRI)HELG! Erling var hjemme sammen med Karina i kveld, for første gang på denne hjemturen. Det gikk kjempebra. Karina sovna nesten på flekken da hun ble lagt. Gir fra seg flaska, nikker iherdig når hun blir spurt om hun skal sove og så vinker hun hadet til slutt. De er noen merkelige vesener med så mye personlighet..


GOD HELG!


post signature

4 kommentarer:

jOrunntHerese sa...

Oii, d va litt av nå bobla, kor ha dåkk kjøpt sånn hænn? :)
Arti å bad ja ha æ forstått, e d like arti å vask håret å der i gården eller?? ;)

BENTE sa...

Kjøpt dn på Toys'r'us atme City syd:)
Nja, d e itj lik arti nei, så vi prøve å jørrå d oinna litt fort;)

jOrunntHerese sa...

Ok, da spørs det om "taante" må ha sæ dit en tur ;)
Ha fått intrykk av at hårvasken ikke e like attraktiv som resten av badeseansen t Thea Madelen å ja...:)

BENTE sa...

D må du jørrå ja, bli ho væll fornøyd:)