torsdag, februar 04, 2010

Ikke bare bare..

..å dra på bytur med lille Karina. Hun hadde verken lyst til å sitte i vogna eller sove. Øynene hennes holdt på å gli igjen et par ganger, men da begynte hun å snakka litt for seg selv for å holde seg våken. Hun var ikke så ivrig med å sitte på bil heller (noe som ikke er rart ettersom hun brukte den lille stolen sin), så det ble noen runder med "bæ bæ lille lam" i bilen. Ikke rart Camilla fikk vondt i hodet til slutt, jeg stod ikke akkurat først i køen da sangstemmene ble delt ut. Det skal kanskje sies at det kan være andre grunner til at hun fikk det også da;)

Det er ikke bare å sette seg i bilen å kjøre heller, bilstol skal inn og ut, vogna skal taes ifra hverandre og presses inn. Dette flere ganger i løpet av dagen. Er ikke rart både voksne og barn blir slitne. Meeen, vi har da fått kjøpt noe. Nye malesaker f.eks, fler bilderammer til bildeveggen, lamper til soverommet og salatskål. (Lampa vi villa ha fra Ikea, ble ikke med oss hjem. Fant ut at vi hadde nok lamper, fornuftig).

Karina slokna forholdsvis fort i kveld. Det er det nok flere som kommer til å gjøre også. I morgen er det vel bare å ta fatt på arbeidshelga. Ikke enkelt og skaffe barnevakt, men Siri er en reddende engel.

Tenk..nå er det UNDER to uker til Erling kommer hjem! Hvor blir det av tida??


post signature

Ingen kommentarer: