mandag, februar 01, 2010

Brrrr..

Fortsatt kaldt!! Kjedelig å bare være inne hele dagen. Karina har lyst til å ut og leke i snøen. Hun har en periode der hun sovner kun i vogn. Nekter plent hvis hun blir lagt i senga si. Om hun skal sovne i vogna, så må det trilles og vugges helt til hun sovner. Altså, veldig upraktisk å ikke få ut å trille. Ei bestemt lita frøken!

Et bilde vi tok her om dagen, snørrete og melkebart, men hva gjør vel det..?

Har vært på jobb i ettermiddag, så nå blir det ikke mer jobb før til helga. De neste dagene skal jeg kose meg mye med Karina, male litt, fortsette med fotokurset (hvis jeg får til å logge meg inn da) og forhåpentligvis på babytreff. Skulle ha vært på Ikea en tur også, men tror ikke lommeboka er enig i det:/ MÅ prøve å spare litt. Ikke enkelt, ikke enkelt!


post signature

2 kommentarer:

Hege sa...

Wææ, no ha d vårre flær innlægg uta at e ha kommentert! Hehe :) For d første, så gæle fint bilde tå Karina da :) E he løst t å ut å rennj me på akebrett ilag me ho æn dag... Så ska vi ta en akedag i nærmeste framtid? :D Perfekt vær t d no da, om åss bære kle åss godt :)

Å så... Vældi art å sjå bilde tå Camilla me litt mage!! :D E ha itj sjett ho på ei stund, så d e arti å sjå at magen ha vokse så my! :)

BENTE sa...

Hehe..ja, må bærre kåm, så tar vi en akedag. Ha vårre arti t ho d:) Bra d bynne å bli litt mildar værtfaill, så d går an å jørrå nå utom husets fire vegger..

Ja, dn væks dn:) Går fort når d bærs ivei!