fredag, februar 26, 2010

Nettshopping

Dette har vært en veldig kjedelig fredagskveld, noe som har resultert i litt nettshopping. Erling har dratt til en kompis, Karina sover godt i senga si og kattene ligger på hver sin stol. Alle er godt i gang med helg. Fant ut at jeg trengte en liten oppfriskning i garderoben, så da tok jeg turen til H&M. Kjekt å kunne sitte hjemme i sin egen sofa og bestille klær. Passer de ikke, er det jo ikke noe i veien for å sende de tilbake. I hvertfall mye mer avslappende enn å dra med lille minimenneske på en shoppingrunde. Det som er litt dumt, er at halvparten av varene jeg bestilte ikke har leveringstid før på april, men, men..første pakke kommer til uka. Elsker pakker!














Karina slo til med å sove til klokka 10 i dag, og det uten å våkne for melk. Lå faktisk å venta på at hun skulle våkne. Vi har bare tatt dagen med ro. Har fortsatt ikke noen store planer for helga, kaaanskje en tur ut i morgen kveld, kaaanskje besøk, eller kaaanskje bare være hjemme. Den som lever får se:)
post signature

3 kommentarer:

jOrunntHerese sa...

Æ heie på en tur UT! ;) Slå ut håret no, Bente... Vi e ung bære en gang vettu ;)

Nettshopping høres forlokkende ut, må prøves snarest! Mangemange år siden sist!

Anonym sa...

Rååååfine sko :-D

BENTE sa...

D vart en tur ut, men va ganske role..va på Å på revy+fæst å ha me bærre cider å øl. Da bli itj d nå hæla i taket:p Men nættshopping må du prøv ja,såå arti me pakke:)

Ja, dæm va d:)