mandag, mars 01, 2010

Vips, så var det mandag

Helga flyr fort avgårde, og nå har det blitt mandag - igjen. Liker faktisk mandager. Dagen starta bra med at Karina sov til halv 10. Erling stod opp med henne og tok morgenstellet, så dagen min starta vel ikke før 10. Godt! Vi spiste frokost og dro på 16 mnd. kontroll med måling, veiing og vaksine. Karina ligger perfekt på kurven sin og utvikler seg som hun skal. Vaksinen var ikke så moro, og hun har ikke vært helt i form etter den. Hun har enda ikke sovna for natta, så nå fikk hun en rumperakett. Får håpe hun faller til ro snart. Føler seg så hjelpesløs når ingenting funker!
Begynte jobbuka i dag også, så nå er 1/4 unnagjort :) Skal avslutte dagen med litt tv, rundstykker og en kopp te. Og forhåpentligvis en frøken som sover godt!

bare nevne de geniale barnesikringene vi har kjøpt til skuffer og skap. Kan forresten bruke de over alt der der det trengs. Tror vi skal kjøpe til doet også. Karina er veldig ivrig etter å åpne og lukke dolokket. IKKE så veldig morsomt.















Kjøpt å Name It. Kr. 59 for 2 stk. Vel brukte penger!


post signature

2 kommentarer:

Unknown sa...

Da ha e brukt ei go tid på å lesse bloggen din igjæn :) E ha vårre totalt fraværende i den store bloggverden i flær vekku no, så d va litt å ta at :p Hehe... Men ha sjett mang søte bilda tå Karina værtfallj :) Ska fra no av følg me på bloggen din jevnt utover ;)

BENTE sa...

Bli fort litt å ta att ja, men du ha væll hatt my å håiltpå me å du:) Men bra du e "tbake" ijænn da:)