fredag, februar 06, 2009

Karina har blitt stor jente

Da har Karina blitt tre måneder, nærmere bestemt i går. Noe videre feiring ble det ikke, men vi dro til byen og møtte Siri på Trondheim Torg. Spiste lunch på vår stamplass, husker ikke hva det heter, men er den plassen som het Nr.9 før. Karina var flink og satt i vogna stort sett hele tida. Hun fikk seg nye smikker og bodyer og jeg kjøpte meg noen gensre, skjorter, tights, vest, hårkur og litt sminke. Planen er egentlig å spare, men ettersom Karina hadde tremånedersdag og at det er morsdag på søndag, tenkte jeg at vi måtte kjøpe oss noe (dårlig unnskyldning). Har fått dilla på pyntesmikkene hos Exit og Name it, så nå har Karina omtrent en av hver i alle farger og mønstre. Men en ting er sikkert, er det noe det går mye av på en dag, så er det smikker.
Ble så vi lå over hos Siri på Fannremen. Tror ikke Siri var så fornøyd med at det var en stk. Karina som våkna klokka åtte i dag, men fikk drøya den til klokka ni, da var det dag.

Karina i vogna si

Legg merke til teksten på bodyen

To jenter som koser seg

Nerding;)

Karina har fått på pysjen og er klar for å legge seg. "Nættpia"!
Karina la seg klokka ti i kveld. Nå sitter Siri og jeg foran hver vår pc og sløver. Blir nok natta snart. Skal vel prøve å komme seg på trening i morgen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så søte bilda tå ho Karina :D