søndag, februar 01, 2009

SHOPPING&CHAMPAGNE (eh..øl)

I går var Karina, Siri og jeg på babysvømming. Karina hadde vidåpne øyne og var like spent og nysgjerrig som forrige gang. Er litt småskeptisk til å bli dukket under, men det er da ikke så rart. Tror nok hun har potensialet til å bli en liten badenymfe når hun blir litt mer husvarm i vannet:) Måtte fortelle at hun ikke var en gutt etter at badeinstruktøren gjentatte ganger sa "han", mulig det hadde noe med at Karina hadde blå badetruse. Rart at noen kan se henne som en gutt, hehe.
Etter badinga dro vi på City syd på SHOPPING og vi erfarte at det ikke var bare bare å ha med barnevogn og baby. Det er jo både trangt og upraktisk, men lille Karina lå i vogna si og sov stort sett hele tida (heldigvis). Hun fikk seg ny kjole med matchende sokker og body, og mamma kjøpte seg to gensre, sminke og en topp.
Karina måtta selvsagt prøve de nye klærne:)
Sener på kvelden ble det singstar, buzz og øldrikking på fannremen. Hege, Siri og jeg hadde miniforspill før vi tok turen til Mc-klubben. Siri og jeg er så ubestemmelige når det gjelder klær. Siri skifta topp minst tre ganger. Skal ikke være enkelt. Kvelden var forresten vellykket!
Siri med topp 1, 2 og 3








Dagen i dag har vært en halvveis daffedag. Utenom fotballtreninga har jeg stort sett sittet foran pc'n og tv'n. En typisk søndag med andre ord!

Ingen kommentarer: