lørdag, februar 12, 2011

FIN HELG og FANCY TEPPE

Helga er godt i gang. I går tok vi turen til Trondheim for å spise mat sammen med Rune og Siri, etterfulgt av film på Fannremen. Spiste på Pair-A-Dice, en forholdsvis ny spiseplass. Amerikanskinspirert plass, så det ble burgere på hele gjengen. Karina sov over i Laksøybygda i natt. Hadde hele morgenen for oss selv, luksus med andre ord! Etter at Karina kom hjem i halv 3 tida ha vi egentlig bare kosa oss, rydda litt og gjort minst mulig. Nå sover den lille i senga si, pappan er ute på livet og jeg sitter godt plantet i sofaen. Mistenker at Karina holder på å bli forkjølet. Våkner til for å hoste og gråte litt. Får håpe det går over..har store planer om å ha en skikkelig kosesøndag i morgen med lang frokost, bollebaking, god mat, film og kanskje en tur ut om været tilater det. Det er jo tross alt morsdag! Gradestokken har bikket 19 minus. Ligger an for en innedag.

Tankene om kjøkken, bad, golv, innredning, farger osv. svirrer rundt. Skal bruke resten av kvelden til å saumfare alskens interiørblogger og blad. Masse fin inspirasjon. Tips til fine interiørblogger mottas med takk!

Bilder lånt fra Ikea.no og bo-bedre.no
Synes dette teppet fra Ikea er innmari kult. Så det først i bladet Bo bedre, deretter dukket det opp på en fin interiørblogg (www.livetpaalandet.com). Veldig fancy. Likte at stripene ikke går på linje. Teppet er definitivt lagret i tenkeboksen!

post signature

Ingen kommentarer: