lørdag, februar 26, 2011

Ny utsikt

Ny utsikt, og vi liiiiker det. Ser virkelig at påbygget begynner å ta form, og følelsen av større plass kommer snikende. Alt utvendig blir visst ferdig ila. uka som kommer.





Utsikten fra stuevinduene..

Nå har jeg forresten passert 33 uker. Har gått fra å være lei til å tenke at nå skjer det ganske snart. Dagene flyr avgårde. Tipper at han vil komme ut på slutten av mars eller en av de første dagene på april, og det er ikke lenge til. Formen min er ganske bra, men er fortsatt trøtt og sliten. Begynner også å merke at ting blir tungt. Kjenner det veldig i korsryggen. Bare det å kle på Karina er jo en sport i seg selv.
Han er nå (ca.):
Vekt: 2100 g 
CRL: 29 cm 
Full lengde: 39 cm

Ellers, så har vi tatt helg (en velfortjent en sådan). I dag tidlig fikk jeg ligge og slumre en times tid. Karina styra og ordna med dokka si. Tissa på potta, skifta bleie og kledde på seg igjen gjorde hun også, helt på egen hånd. Flinkingen vår. Det at bleien ble feil vei, gjør ingenting. Hun har nå kommet til det punktet at hun skal "jør sjøl". Alt skal gjøres selv. En selvstendig ung frøken har hun blitt. Nå har vi reist til Laksøybyga på overnattingsbesøk. "Tante" Siri og "onkel" Rune kom og kidnappet Karina for en stund siden. Heldige Karina skulle få være med til Rindal på besøk til faren til Rune. Aking og kos. Blir nok en trøtt og sliten frøken som kommer tilbake til kvelds.
Imens skal mor få gjort unna litt arbeid. Kjekt.

GOD HELG!


post signature

2 kommentarer:

Unknown sa...

Så gøy:)Det blir virkelig fint!!! Gleder meg til å se det ferdig:) Ja det er en "sport" å kle på barn når man er gravid, jeg puster og peser som en hvalross allerede hihi og skal kle på 2! Nei takke seg til sommer shorts og samdaler :))

BENTE sa...

Har tro på at det skal bli fint:)
Hehe..skal ikke være lett:p meen, straks vår og sommer