onsdag, februar 09, 2011

Oslotur og planløsning (igjen)

Prosit-jentene har vært på tur til selveste Tigerstaden. Ikke for shopping og champagne, men for kurs. Nærmere bestemt Joomla!-kurs. Litt kunne vi fra før, men trengte påfyll av kunnskap. Skal bli greit å få laget seg ei ordentlig hjemmeside, i tillegg har vi flere kunder som har etterspurt denne tjenesten. Ble også tid til bittelitt shopping, noe som hører med når man er i den O´store hovedstad. Men kom faktisk hjem med kun ei ny lue til Karina. Traving på Oslos største shoppingsenter med pikkpakk i svangerskapsuke 30 hører vel ikke helt sammen. Uansett, morsomt med tur.
Dro til Oslo for isspising, og ja..kurs



En hel dag i Oslo betyr en hel dag uten Karina. Var ei jente som lyste opp da jeg kom for å hente i barnehagen i ettermiddag. Mamma mi, mamma mi kom, mamma mi.. (x10). Vi er jo stort sett sammen hver eneste dag, så en dag borte fra hverandre er litt rart, men definitivt både sunt og ikke minst godt.

Og så var det denne planløsningen..vi har vel så og si bestemt oss nå. Hvis noen ser noe genialt som vi ikke ser, så mottas løsninger med STOR takk.





Slik er den opprinnelige tegningen. Ettersom vi skal flytte vinduene som er på den delen der det er størst veranda, er de ikke lengre et problem. Dermed bestemte vi oss for å utnytte plassen..
..og da blir det sånn. Er vel egentlig rominndelingen vi ikke helt har bestemt oss for enda. Garasjen er kommet opp og skallet som skal bli hus begynner å ta form. Hurra:)
(det nye bygget blir forresten over garasjen)


post signature

2 kommentarer:

Kristin Kreativius sa...

Så herlig med en liten oslotur! Selv om den ble kort, og det eneste du kom hjem med var en lue:D (jo, også en dose ny kunnskap da:))

Skulle ønske jeg hadde peiling på sånne planløsninger, men det har jeg ei. Synes det ser fint ut jeg da... Blir sikkert gost med mere plass! Iallefall når det kommer en til:) Stua ser ut til å bli større og åpnere og? Det er digg!

ha en fin dag snuppa:) klæm

BENTE sa...

Ja, godt å komme seg litt ut!:)

Det skal bli kjempegodt. Stua kommer til å bli veldig åpen med store vinduer og mye plass, så det skal bli perfekt:)

Ha ei fin helg!!Klæm